Web Analytics Made Easy - Statcounter

چندی پیش اعلام شد آمازون برای رقابت با اینترنت ماهواره‌ای شرکت "اسپیس‌ایکس"(SpaceX) با شرکت ورایزن"(Verizon) قرارداد همکاری امضا کرده‌ است. آمازون خبر داده که دو ماهواره اینترنتی خود را در اواخر سال ۲۰۲۲ پرتاب خواهد کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، این غول فناوری با این کار رسما رقابت خود در این زمینه را با شرکت اسپیس ایکس و وان وب نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما از آنجایی که ثروت "ایلان ماسک" بنیان‌گذار و رئیس "اسپیس‌ایکس" به رشد خیره کننده خود ادامه می‌دهد، پس از ورود "آمازون" و "جف بزوس" به مدار نزدیک زمین احتمالا شاهد یک رقابت جدی خواهیم بود.

آمازون در تلاش برای پرتاب دو ماهواره اینترنتی خود، روز دوشنبه درخواست مجوز آزمایشی را در کمیسیون ارتباطات فدرال ثبت کرد. براساس این درخواست آمازون قصد دارد اولین ماهواره‌های اینترنتی پروژه کویپر خود را در سال ۲۰۲۲ به مدار زمین بفرستد.

در این درخواست آمده است که آمازون می‌خواهد دو نمونه اولیه ماهواره خود به نام‌های KuiperSat-۱ و KuiperSat-۲ را سوار بر موشک آزمایشی RS۱ که توسط شرکت ABL Space Systems طراحی شده در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۲ پرتاب کند.

آمازون برای اولین بار پروژه کویپر خود را در سال ۲۰۱۸ معرفی کرد. هدف این پروژه ارسال یک صورت فلکی شامل ۳ هزار و ۲۳۶ ماهواره به مدار نزدیک زمین(LEO) است و هنگامی که این ماهواره‌ها به آنجا رسیدند، دسترسی به اینترنت را برای مناطق محروم جهان افزایش خواهند داد.

این دو ماهواره‌ای که آمازون قصد پرتاب آنها را دارد در ارتفاع ۳۶۶ مایلی بالای زمین کار خواهند کرد. تا به امروز شرکت وان وب ۳۲۲ ماهواره پرتاب کرده است و این در حالی است که اسپیس ایکس ۱۷۲۲ ماهواره استارلینک خود را تاکنون به مدار زمین فرستاده است. هدف شرکت وان‌وب فراهم کردن دسترسی جهانی به اینترنت پر سرعت و با تاخیر کم است. اگر همه‌چیز طبق برنامه پیش‌برود شرکت وان‌وب تا پایان سال ۲۰۲۱ قادر به اینترنت‌رسانی به نواحی شمالی کره‌ی زمین از جمله اروپای شمالی، کانادا، آلاسکا، گرینلند و ایسلند خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمازون ورایزن اسپیس ایکس اسپیس ایکس وان وب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۹۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود

قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

به گزارش ایسنا، به نقل از ایتنا، شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات LTE/۴G برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود.

قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می‌کند و به این ترتیب قابلیت‌های شبکه اینترنتی در مسافت‌های کوتاه و طولانی آزموده می‌شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه‌ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می‌شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری‌های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته‌اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم‌های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می‌کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می‌شود و در آینده به ۵G ارتقا می‌یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وینیسیوس به جمع کریستیانو رونالدو و دی‌بروینه پیوست
  • آماده پرتاب ماهواره برای دیگر کشورها هستیم/ پایگاه جدید فضایی ایران در چابهار دسترسی به مدارهای متوعی را فراهم می‌کند
  • زارع‌پور: از پایگاه چابهار ماهواره به فضا پرتاب می‌کنیم
  • ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار
  • زارع‌پور: بسته اینترنتی ۳۰ گیگابایتی برای معلمان فعال می‌شود
  • چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی
  • درختان ماه روی زمین کاشته می‌شوند
  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد