Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وان پلاس؛ نخستین گوشی بی‌حاشیه، گوگل از سیستم پرداخت آنلاین جدیدی رونمایی کرد و ... را در بسته فناوری میزان دنبال کنید.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، وان پلاس؛ نخستین گوشی بی‌حاشیه، نمایشگر گوگل دارای مشکلی جدی است و ... را در بسته فناوری میزان دنبال کنید.

وان پلاس؛ نخستین گوشی بی‌حاشیه

گجت: به تازگی یکی از کاربران شبکه اجتماعی با انتشار عکس وان پلاس 5 تی (OnePlus 5T) و شعار این گوشی هوشمند، توجه علاقمندان به وان پلاس را به خود جلب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه این نخستین عکس وان پلاس 5 تی نیست اما احتمالا بیش از تصاویر قبلی به واقعیت نزدیک خواهد بود. علاوه بر تایید اطلاعات مربوط به بی‌حاشیه بودن دستگاه، شعار مخصوص این گوشی با مفهوم نمایشگر بزرگ‌تر با اندازه قبلی نیز دیده می‌شود. هرچند، به نظر می‌رسد حالا صفحه مورد نظر از سایت وان پلاس حذف شده است. گفته می‌شود وان پلاس 5T به صفحه نمایشی 6 اینچی و 18:9 تجهیز و با عرض یکسان با مدل فعلی و البته ارتفاع بیشتر تولید خواهد شد. در نتیجه، تراکم پیکسلی نمایشگر این تلفن هوشمند با وضوح 1080×2160 نیز به اندازه نسل قبلی خواهد بود. سنسور اثر انگشت باز هم در بخش پشتی و البته با فاصله‌ای نسبتا زیاد از دوربین دوگانه قرار گرفته است. نمایشگر اصلی نیز احتمالا به صورت تخت، همراه با انحنایی اندک در بخش‌های کناری طراحی حواهد شد. انتظار می‌رود وان پلاس 5 تی به عنوان جایگزین پرچمدار فعلی این شرکت، در آینده نزدیک رونمایی شود.

 

نمایشگر گوگل پیکسل 2 ایکس ال دارای مشکلی جدی است

نمایشگر گوگل پیکسل 2 ایکس ال (Google Pixel 2 XL) به گفته برخی کاربران دارای مشکل است. ایراد در صفحه نمایش گوگل پیکسل 2 ایکس ال سبب نگرانی خریداران شده است. تعدادی از کاربرانی که پرچمدار جدید گوگل را خریداری کرده‌اند، در تماس با بخش پشتیبانی شرکت، گزارشاتی مبنی بر مشاهده پیکسل‌های سوخته در نمایشگر گوگل پیکسل 2 ایکس ال ارائه کرده‌اند. ویرایشگر وب سایت Android Central اولین نفری بود که این مشکل را گزارش کرد. وی پیش از مطرح شدن این ایراد به صورت گسترده، برای حدود یک هفته از پرچمدار جدید گوگل استفاده کرد. مشکل وی با نمایشگر گوگل پیکسل 2 ایکس ال مربوط به سوختن پیکسل‌های دکمه‌های ناوبری است. بخش پشتیبانی گوگل اعلام کرد به صورتی فعال، مشغول تحقیق بر روی این موضوع است.

 


گوگل از سیستم پرداخت آنلاین جدیدی رونمایی کرد

زومیت: گوگل به‌تازگی از سیستم جدیدی رونمایی کرده است که روند پرداخت‌های آنلاین را ساده‌تر و سریع‌تر از قبل می‌کند. این سیستم جدید که با اندروید پی (Android pay) ادغام شده است، به‌ کاربران اجازه می‌دهد که تنها با چند کلیک ساده، اقدام به‌ خریداری محصول مورد نظرشان کنند. روش کار این سیستم بسیار ساده است. هرگاه قصد خرید محصولی از سایت‌های شریک گوگل داشته باشید، سیستم «Pay with Google» به کمک اندروید پی، به‌سرعت اطلاعات حساب بانکی شما را استخراج می‌کند. از این‌رو فاصله‌ بین انتخاب کالا تا خرید آن تنها چند کلیک ساده است. گوگل امکان دسترسی توسعه‌دهندگان به این سرویس را با API-های جدید خود فراهم کرده است. بنابراین از این پس می‌توان شاهد حضور این ویژگی در اپلیکیشن‌ها و وب‌سایت‌ها نیز بود. تنها کاری که توسعه‌دهندگان برای پشتیبانی از این سرویس باید انجام دهند، اضافه‌ کردن چند خط کد از پیش تعیین‌شده است. البته برای استفاده از این ویژگی در وب‌سایت‌ها تنها باید از مرورگر کروم استفاده کرد. فعلا تنها فروشگاه‌های محدودی از این ویژگی پشتیبانی می‌کنند که شامل دایس در بریتانیا، کایاک در ایالات متحده آمریکا و آی‌فود در برزیل می‌شود. اگرچه اکنون تعداد فروشگاه‌هایی که از این سیستم پشتیبانی می‌کنند اندک است؛ اما اگر به صفحه مربوط به این سیستم در گوگل سری بزنید، شاهد حضور نام‌های بزرگی چون دلیورو، جاست‌ایت، ایر بی‌ان‌بی و هتل‌ تونایت خواهید بود که عبارت «به‌زودی» در جلوی نامشان نقش بسته است. اقدام اخیر گوگل، علاوه بر اینکه در پرداخت‌های آنلاین سهولت بیشتری برای کاربران به ارمغان می‌آورد، در گسترش پلتفرم اندروید پی نیز نقش به‌سزایی ایفا خواهد کرد.

 

سرعت پردازش اطلاعات در نانو پردازنده‌ها تا هزار برابر افزایش می‌یابد

مدیکال ساینس: این مبدل می‌تواند سیگنال‌های الکتریکی را در یک مرحله، مستقیما به سیگنال‌های پلاسمونی و برعکس تبدیل کند. پلاسمون‌ها امواجی از الکترون‌ها هستند که پس از برخورد فوتون‌ها به فلز، با سرعت نور روی سطح آن به حرکت در می‌آیند. پلاسمون‌ها در مقایسه با فوتون‌ها بسیار کوچک‌تر هستند و به همین علت گزینه بسیار مناسبی برای ساخت تجهیزات نانوالکترونیک محسوب می‌شوند و محققان در تلاشند تا از آن‌ها برای انتقال اطلاعات استفاده کنند. در اغلب فناوری‌های پلاسمونی، فرآیند تحریک پلاسمون ها در دو مرحله انجام می‌شود. در مرحله اول از الکترون‌ها برای تولید نور استفاده می‌شود و در مرحله دوم از فوتون‌های نور برای تحریک پلاسمون‌ها استفاده می‌شود. اما محققان دانشگاه ملی سنگاپور با استفاده از فرآیندی موسوم به تونل‌سازی که در آن الکترون‌ها از یک الکترود به الکترود دیگر منتقل می‌شوند، توانستند پلاسمون‌ها را در یک مرحله فعال کنند. به اعتقاد محققان با ادغام فناوری ساخت نانو الکترونیک با قابلیت‌های پلاسمون‌ها می‌توان مدارات الکترونیکی بسیار کوچک‌تر با مصرف بسیار کمتر تولید کرد. مبدل پلاسمونی که توسط محققان ساخته شده است حدود 1000 برابر کوچک‌تر از اجزای اپتیکی مورد استفاده در نانومدارهای الکترونیکی است. این فناوری قابلیت سازگاری با فناوری‌های الکترونیکی موجود را دارد و کاربردهای بسیار متنوعی را در اختیار می‌گذارد. گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Nature Photonics منتشر شده است.

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

 

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۲۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار دلیل برای فرار از خرید پوکو X5 پرو

فرارو- پوکو X5 پرو که از یک سال قبل به‌عنوان یکی از خفن‌ترین میان‌رده‌های شیائومی در بازار حضور دارد، آرام‌آرام به آخر خط نزدیک می‌شود. تقریبا از نیمه زمستان پارسال پوکو X6 پرو در ویترین موبایل‌فروشی‌ها دیده می‌شود و حالا با فروکش کردن تب مرسوم گوشی‌های نوبرانه، اختلاف قیمت منطقی نسبت به پوکو X5 پرو پیدا کرده است. میان‌رده جدید شیائومی علاوه بر طراحی و نمایشگر بهتر نسبت به پوکو X5 پرو، از پردازنده قدرتمند‌تر و شارژدهی بیشتری برخوردار است و به‌همین خاطر رفتن خرید پوکو X5 پرو توصیه نمی‌شود.

مقایسه پوکو X5 پرو و پوکو X6 پرو؛ تفاوت طراحی

پوکو X5 پرو از نظر طراحی یک درجه پایین‌تر از پوکو X6 پرو دسته‌بندی می‌شود. علاوه بر ابعاد نسبتا کوچکتر پوکو X6 پرو درمقایسه با پوکو X5 پرو، حاشیه‌های کنار نمایشگر به‌شکل ملموسی کم شده و همین فاکتور به جذابیت و ریخت و قیافه میان‌رده جدید شیائومی کمک می‌کند.

پوکو X5 پروتقریبا یک سال قبل با نمایشگری با سهم ۸۶ درصدی از قاب رویی گوشی روانه بازار شد، اما چینی‌ها امسال پوکو X6 پرو را جوری طراحی کردند که این عدد به بیش از ۹۰ درصد می‌رسد و سروشکل قشنگ‌تری به گوشی می‌دهد. جدای این بحث، کوچکتر شدن ابعاد پوکو X6 دلیل دیگری بابت برتری آن درقیاس با پوکو X5 پرو تلقی می‌شود.

مقایسه پوکو X5 پرو و پوکو X6 پرو؛ تفاوت نمایشگر

پوکو X5 پرو با نمایشگر ۶.۶ اینچی از نوع AMOLED در دسترس طرفداران شیائومی قرار گرفت و امسال هم چینی‌ها از همین نوع نمایشگر برای پوکو X6 پرو استفاده کردند. با این تفاوت که پوکو X6 پرو یک سر و گردن از نسل قبلی خودش بهتر عمل می‌کند. تراکم ۳۹۵ppi نمایشگر پوکو X5 پرو نسبت به تراکم ۴۴۶ppi نمایشگر پوکو X6 پرو اولین دلیل برای فرار از میان‌رده قبلی است و عامل دوم را می‌توانیم با عدد و رقم و بدون بحث و جدل بررسی کنیم. جایی که حداکثر روشنایی نمایشگر پوکو X5 پرو حدود ۹۰۰ نیت تخمین زده می‌شود و این عدد برای پوکو X6 پرو تا هزار و ۸۰۰ نیت ارتقا پیدا می‌کند. کافی نیست؟

مقایسه پوکو X5 پرو و پوکو X6 پرو؛ تفاوت تراشه

پوکو X5 پرو درمقایسه با پوکو X6 پرو در بخش پردازنده متحمل شکست می‌شود. تراشه شش نانومتری اسنپدراگون ۷۷۸G درقیاس با تراشه چهار نانومتری مدیاتک دایمنسیتی ۸۳۰۰ اولترا حرفی برای گفتن ندارد و در همه آیتم‌ها سرافکنده از میدان رقابت کنار می‌رود.

پوکو X6 پرو در اجرای بازی‌ها سنگین لگ کمتری نسبت پوکو X5 پرو دارد و از نظر توانایی و کارایی حدود ۱۰ درصد بهتر از نسل قبلی خودش عمل می‌کند.

مقایسه پوکو X5 پرو و پوکو X6 پرو؛ تفاوت باتری

پوکو X5 پرو روی کاغذ در بخش باتری چیزی از پوکو X6 پرو کم ندارد، اما تفاوت تراشه‌ها حکم به برتری میان‌رده جدید شیائومی می‌دهد.

پوکو X5 پرو و پوکو X6 پرو هر دو از باتری پنج هزار میلی‌آمپرساعت استفاده می‌کنند، ولی تراشه مدیاتک دایمنسیتی باعث می‌شود میان‌رده جدید شیائومی شارژدهی بیشتری داشته باشد و در استفاده‌های روزمره چند ساعت دوام بیشتری داشته باشد. از یک طرف دیگر پوکو X6 پرو از شارژر ۶۷ وات و جذاب پوکو X5 پرو که ظرفیت باتری را در کمتر از ۴۵ دقیقه از صفر به ۱۰۰ درصد می‌رساند، پشتیبانی می‌کند و نگرانی برای خرید میان‌رده جدید شیائومی باقی نمی‌ماند.

مقایسه پوکو X5 پرو و پوکو X6 پرو در یک نگاه

مشخصات

پوکو X5 پرو

پوکو X6 پرو

ابعاد

162.9 در 76 در 7.9 میلیمتر

160.5 در 74.3 در 8.3 میلیمتر

وزن

181 گرم

186 گرم

سایز نمایشگر

6.6 اینچ

6.6 اینچ

نوع نمایشگر

AMOLED

AMOLED

دوربین اصلی

108 مگاپیکسل

64 مگاپیکسل

تراشه اصلی

اسنپدارگون 778G

مدیاتک دایمنسیتی 8300 اولترا

ظرفیت باتری

پنج هزار میلی‌آمپرساعت

پنج هزار میلی‌آمپرساعت

دیگر خبرها

  • گوشی شیائومی 14 SE ماه آینده عرضه می‌شود
  • رونمایی از نخستین چاپ برگردان روزنامه ادب
  • نخستین گواهینامه تایید نوع و تطابق تولید خودرو در قزوین صادر شد
  • گوشی Vivo Y36s در کنسول گوگل پلی مشاهده شد
  • رونمایی بریتانیا از سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی جدید
  • نخستین کاوش محققان ایرانی در عمق ۲ هزار متری دریای عمان
  • چهار دلیل برای فرار از خرید پوکو X5 پرو
  • رونمایی از ارزان‌ترین گوشی تاشو دنیا با دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی
  • قیمت گوشی امروز 10 اردیبهشت 1403
  • آیپد پرو جدید ۲۰۲۴ اپل را ببینید